Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Świnoujście
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 godz.
Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Grecja
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat aplikuj bez CV
5 dni
Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 5 500 - 9 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z innymi działami w celu realizacji życzeń Gości.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
3 dni
Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
4 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;
praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży,
organizacja pracy w kuchni,
kreowanie sezonowych kart menu,
spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego,
przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
Poszukujemy Osób:
posiadających minimum 2-letnie doświadczenie w pracy w kuchni,
gotowych do podjęcia pracy w systemie skróconego czasu pracy – 4 dni pracy, 3 dni wolne,
komunikatywnych,
posiadających aktualną książeczkę zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych dopuszczającą do kontaktu z żywnością (Sanepid).
Mile widziane:
wykształcenie kierunkowe.
Pracując z nami otrzymasz:
stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
dni wolne w dni ustawowo wolne od pracy,
prywatną opiekę medyczną LUXMED oraz możliwość ubezpieczenia na życie na preferencyjnych warunkach,
dodatkowy dzień wolny w co piątą rocznicę zatrudnienia,
atrakcyjne gratyfikacje jubileuszowe,
możliwość rozwoju kwalifikacji zawodowych poprzez szkolenia (m.in. w Instytucie Kulinarnym Transgourmet),
kursy językowe dostępne dla wszystkich pracowników,
pakiet świadczeń socjalnych (m.in. świadczenia świąteczne i urlopowe),
możliwość przystąpienia do programu Medicover Sport,
zniżki pracownicze na zakupy w halach Selgros Cash & Carry i u naszych Partnerów Biznesowych.
Jeśli do tej pory nie uzyskałaś/uzyskałeś prawa do pełnego wymiaru urlopu (26 dni), a przepracujesz z nami 3 miesiące – otrzymasz dodatkowe 6 dni wolnego!
Transgourmet Polska Sp. z o.o. należy do grupy Transgourmet specjalizującej się w hurtowych dostawach dla hotelarstwa, gastronomii, firm cateringowych oraz ośrodków zbiorowego żywienia. W Polsce posiadamy centrum logistyczno-magazynowe w Ożarowie Mazowieckim oraz 18 hal sprzedaży stacjonarnej Selgros Cash&Carry. Zatrudniamy ponad 4300 pracowników, a nasz dalszy rozwój, to konsekwencja udanych wyników.
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Świnoujście
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 godz.
Informacje: Typ statku: Ro-Ro Ferry / Ro-Pax; Opis statku: Więcej informacji dotyczących oferty pod nr. telefony 91 3594 173; Rejon pływania: Świnoujście - Trelleborg / Świnoujście - Ystad; Długość kontraktu: 2/2 tygodnie; Data okrętowania: do uzgodnienia; Opis stanowiska: przygotowywanie...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Grecja
pracownik fizyczny umowa o pracę / o pracę tymczasową pełny etat aplikuj bez CV
5 dni
Wymagania: 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharza w hotelu 4-5gwiazdkowym (najlepiej all inclusive) Doskonała znajomość języka angielskiego; Mile widziane wykształcenie związane z hotelarstwem, gastronomią; Znajomość procedur HACCP; Mile widziane: Znajomość innych języków obcych;
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Jeśli jesteś osobą, która: Posiada doświadczenie na podobnym stanowisku, Posiada umiejętność pracy w zespole, dobrze słucha i jest nastawiona do działania, Jest bezkonfliktowa, dyspozycyjna, Jest zdyscyplinowana w zachowaniu czystości i higieny pracy, Wykazuje zaangażowanie, motywację i...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 5 500 - 9 000 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
przygotowywanie dań wysokiej jakości zgodnie z wytycznymi dotyczącymi menu; przygotowanie potraw a’la carte oraz bankietowych; dbałość o czystość i higienę miejsca pracy; przygotowanie mis-en-place dla serwowanego menu; współpraca z innymi działami w celu realizacji życzeń Gości.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
3 dni
Twoim podstawowym zadaniem będzie przygotowywanie różnorodnych potraw przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Twoje pomysły i propozycje będą miały szansę na stałe zagościć w...
Do Twoich zadań będą należeć m.in.: praca w otwartej kuchni na terenie hali sprzedaży, organizacja pracy w kuchni, kreowanie sezonowych kart menu, spotkania z gośćmi punktu gastronomicznego, przygotowywanie zamówień i odbiór towarów.
pracownik fizyczny umowa zlecenie / na zastępstwo pełny etat
4 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii; Wymagana zaświadczenie sanitarno -epidemiologiczne;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 dni
Zadania: Udział w produkcji i przygotowaniu potraw; Prace porządkowe; Przestrzeganie zasad HACCP; Oczekujemy: Dyspozycyjności i zaangażowania w powierzone obowiązki; Aktualnego orzeczenia do celów sanitarno – epidemiologicznych; Chęci do podjęcia pracy na stałe;